fbpx

Välbesökt årsmöte

Ett 40-tal personer kom på RVNO:s årsmöte den 24 mars. Efter trevligt umgänge, korvgrillning och fika utomhus var det dags för ordinarie mötesförhandlingar inne på Rejmyre Folkets Hus.

Verksamhetsåret 2023-2024 innebar bland annat fortsatt arbete i föreningens arbetsgrupper, information och samverksprojekt med andra föreningar och arbete genom Rättvisa vindar projektgrupp, RVP, ett samverkansprojekt med Rättvisa vindar vid Regna, RVVR, kring Finspångs kommuns arbete med ett nytt tematiskt tillägg om vindkraft.

Årsmötet leddes av Sophia Jarl, kommunstyrelsens ordförande i Norrköping. På plats fanns också representanter för föreningen Rädda Uknadalen, som berättade om sitt arbete, och från RVVR.

Årsmötet kunde fastställa verksamhetsberättelse och revisionsberättelse, godkänna balans- och resultaträkning och ge ansvarsfrihet åt styrelsen. Anna Doggsen återinvaldes in i en i övrigt oförändrad styrelse. Per-Olov Strandberg valdes om som föreningens ordförande.

Tack alla som kom på årsmötet och till alla som stöttar föreningen genom medlemsskap och på andra sätt!

För dig som vill bli medlem i RVNO:
Medlemsavgiften är 100 kronor och betalas enkelt med Swish: 123 2107670 eller via bankgiro: 5602-4177. Ange namn, telefonnummer och e-postadress.